Villa Sole Şato

T.C Kültür ve Turizm BakanlığıBelge No : 07-8798
8Kişi
4Yatak Odası
4Banyo
Jakuzi / Deniz Manzaralı / Evcil Hayvan İzinli / Kapalı Isıtmalı Havuz Kahvaltı Hizmeti / Plaja Yakın / Merkezi Konum
Dönemlik Fiyatlar
Gecelik





  • Havuz ve Bahçe Bakımı
  • İnternet
  • Su Kullanımı
  • Elektrik Kullanımı
  • Tüpgaz
Villa Sole Şato - Kalkan'da Çift Havuzlu Kiralık Villa'yıKeşfet

VİLLA AÇIKLAMASI

Kalkan Akbel bölgesinde yer alan villa, 4 yatak odasıyla 8 kişilik konaklama kapasitesi sunmaktadır. Villa arkadaş grupları ve kalabalık aileler için uygundur.


Eşsiz deniz manzarası ve lüks tasarımıyla harika bir tatil imkanı sunuyor. Oldukça büyük bir sonsuzluk havuzuna sahip villada misafirlerimizin ihtiyaç duyabilecekleri tüm araç ve gereçler bulunmaktadır. Villanın birinci,ikinci,üçüncü yatak odasında çift kişilik yatak ve ebeveyn banyosu; dördüncü yatak odasında ise iki tek kişilik yatak ve ebeveyn banyo bulunmaktadır. Yaz kış tatil planlarınıza ev sahipliği yapabilecek özelliklere sahip olan villada kapalı ısıtmalı havuz​ yer almaktadır. Ayrıca villamızın bulunduğu site sürekli olarak güvenlik kameraları tarafından izlenmekte, misafirlerimizin çocukları için de site içerisinde çocuk parkı yer almaktadır. Villamız aynı zamanda muhafazakar aileler için de uygun olup, misafirlerimiz gönül rahatlığıyla gözlerden uzak tatillerini geçirebilmektediler.
 

NOT: Kapalı ısıtmalı havuz günlük 2000 TL karşılığında hizmet vermektedir. Havuz ısıtma talebi giriş tarihinden 2 gün önce bildirilmelidir ve konaklama süresince aktif edilebilmektedir.
NOT: Sitemizde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Site girişimiz 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Ayrıca arzu ettiğiniz zaman uğrayabileceğiniz, isteklerinizi yüz yüze iletebileceğiniz ofisimiz de site içerisinde yer almaktadır.
NOT: Villamızda 3000 TL ekstra ücretlendirme ile maksimum 1 evcil hayvan kabul edilmektedir. Rezervasyon aşamasında bilgilendirmesi yapılmalıdır.
NOT: Villamızda restoran bölümünde ücretli serpme kahvaltı servisi hizmeti bulunmaktadır. 
NOT: Villaya 500 metre kala dik ve stabilize yol bulunmaktadır.

 
Havuz Ölçüleri
Boy20 M
En6 M
Derinlik1.4 M
Kapalı Havuz
Boy
En
Derinlik
Favori Listesi
Etbis QR Kod
Takipte Kal
Türsab Logo
Websitemiz Kredi Kartlı
Alışverişlerde 256 Bit SSL
Sertifikası ile Korunmaktadır
GÜVENLİ ÖDE
2023 @ Tüm Hakkı Saklıdır. İzinsiz İçerik Kullanılamaz.BöcekSoft