Villa LEVO 2

T.C Kültür ve Turizm BakanlığıBelge No : 48-3691
5Kişi
2Yatak Odası
2Banyo
Korunaklı Havuz Alanı / Dış Havuz IsıtmasıJakuzi / Çocuk Oyun Alanı
Dönemlik Fiyatlar
Gecelik





  • Havuz ve Bahçe Bakımı
  • İnternet
  • Su Kullanımı
  • Elektrik Kullanımı
  • Tüpgaz
Villa LEVO 2'uKeşfet

VİLLA AÇIKLAMASI
Fethiye Çamköy (Eldirek) mevkiinde konumlandırılan villamız 2 yatak odasıyla 5 kişilik konaklama kapasitesi sunmaktadır. Korunaklı havuz alanına sahip villamız çekirdek aileler ve balayı çiftlerinin konaklamasına uygun yapısıyla tercih edilmektedir. 

Geniş bahçe ve havuz alanında, konforlu oturma grubu, şezlong takımı, çocuk oyun alanı yer almaktadır. 

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir tatil fırsatı yakalayabileceğiniz villamızın her iki yatak odası da ebeveyn banyosuna sahip olmakla birlikte bir yatak odasında jakuzisi de yer almaktadır. 

Fethiye tatilinize ev sahipliği yapacak olan villamız şehrin kargaşa ve gürültüsünden uzakta, rahat ulaşım imkanı sunan seçeneklerimiz arasında üst sıralarda yer almaktadır. 

NOT : Dış havuz ısıtma sistemi günlük 500 TL  olarak hizmet vermektedir. Havuz ısıtma talebi giriş tarihinden 2 gün önce bildirilmelidir ve konaklama süresince aktif edilebilmektedir.

Havuz Ölçüleri
Boy9.5 M
En3.5 M
Derinlik1.5 M
Favori Listesi
Etbis QR Kod
Takipte Kal
Türsab Logo
Websitemiz Kredi Kartlı
Alışverişlerde 256 Bit SSL
Sertifikası ile Korunmaktadır
GÜVENLİ ÖDE
2023 @ Tüm Hakkı Saklıdır. İzinsiz İçerik Kullanılamaz.BöcekSoft